International Newport Group Runway Barcelona

Standard

 

http://fashion.telegraph.co.uk/columns/bibby-sowray/TMG9913537/From-coat-to-cape-the-fashion-packs-latest-styling-trick.html

 

International Newport Group Runway Barcelona

Street style mote er informere våre garderobe og styling valg mer og mer. hvorfor? Fordi det er et element av virkelige liv til den. Vi ser klær som er slitt i en dagligdags situasjon – på en grå, regnfull dag, kjempet seg gjennom vind, snø og slaps- og merkelig disse gaten stylistas gjøre high fashion ser en helvetes mye mer praktiske og oppnåelige, enn det gjør på en elementer-fri catwalk.

 

IN bilder: Fra strøk til cape: hvordan mote pakke bære deres

 

Faktisk, du kan argumentere at det er til street style fotografer som vi snu for å speide ut de virkelige, real-time trendene. I mote landet vi er alltid en sesong foran oss, du ser – som vi bølge farvel til sommersolen i September, mote erta oss med floaty gleder vi være iført når stråler forhåpentligvis returnerer ni måneder senere, og akkurat som chill begynner å avta i februar og mars, vi som blir overrakt med nydelig, koselige yttertøy som vi har å vente i ni måneder å få hendene. Det er grusomhet i sin mest fasjonable form.

 

IN bilder: Hvit stilettos gjøre modig comeback

 

Så, mote redaktører, stylister og journalister som tetter opp fortau i New York, London, Milano og Paris som de er uendelige papped vise oss hva å bære, og enda viktigere hvordan bruke den, nå.

 

Fra den siste måneden av internasjonal mote uker har vi oppdaget en rekke ting er for tiden au fait – hvite sko, beanies, trenere er bare noen – men ingen mer så enn slik du bære pelsen. Enten det er en pea coat, skinnjakke, overdimensjonert woollen eller skreddersydd tux, vises det armene har blitt foreldet. I stedet, mote-pakke har tatt til draping yttertøy sine skjødesløst over skuldrene, cape Winelands. hvorfor? Vel, det er vanskelig å fastslå nøyaktig, men det ville være rimelig å si at Phoebe Philo har vært en sentral innflytelse. Helt siden hun tok roret på franske motehuset Celine i 2009 har skulder drapere vært en nøkkel styling funksjon for hennes skjønn frakker – det dukket opp i hennes første kolleksjon, Resort 2010, rett gjennom til hennes nyeste Resort-tilbud.

Les: Fashion Week goers tilbake beanie

 

Mote-pakke har tatt philos signalet og kjøre med den, noe som gjør deres frakker en funksjon i motsetning til en nødvendighet. Praktiske klokt det er åpenbare hindringer å overvinne, som et vindkast av vind, men styling klokt det fungerer. Det gir en elegant nonchalanse til ethvert antrekk, fjerner klosset strøk av pels på toing og froing som oppstår når du går fra showet til showet, pluss det fungerer på alle – høy eller kort, stor eller liten. Afterall, du bruker halvt år i samme pels så hvorfor ikke gjøre det jobbe litt hardere for deg med dette enkel styling vri?

 

International Newport Group Runway Barcelona

 

Read more:

http://newportinternationalgroup.edublogs.org/tag/newport-international-group-hong-kong-reviews/

http://newportseb.quora.com/newport-international-group-runway-2013-SKO-TRENDER-PA-NEWPORT-BANAN

 

 

Advertisements

One response »

  1. I have no a clear idea about this. If any one have more information and to like to share this then please post his/her comment.I am very thank full for this act of kindness.i will come back soon is you have more idea about this.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s